HELYISÉGEK

lakasfelujitas-nappali-1

Részleges lakásfelújítás

A legtöbb család nem engedheti meg magának, hogy teljes lakásfelújításba kezdjen. Így mi arra is vállalkozunk, hogy egy-egy helyiséget varázsoljunk újjá, amíg Ön a többi helységet használja. Fő erényünk a gyorsaság, korrektség és természetesen a tiszta környezet. Minden egyes munkánk során takarófóliát használunk, hogy megvédjük bútorait és berendezési tárgyait.

Legyen szó egy szoba festéséről, nyílászáró cseréjéről, parkettázásáról, mi úgy végezzük el az átalakítást, hogy Ön zavartalanul, a megszokott módon élheti életét.

furdoszoba-felujitas

Fürdőszoba felújítás

Leggyakrabban felújítás alá kerülő helység a lakásfelújítás során a fürdőszoba és toalett felújítása vagy átépítése. Ez a helység az, amelyhez több szakiparág tudása szükséges, akár a vízvezetékek cseréjéről, a gipszkarton álmennyezet, a szellőztető rendszer kiépítéséről vagy a kád oldalának felfalazásáról és annak ívben való burkolásáról legyen szó.

A fürdőszoba illetve a mellékhelység felújításának legtöbbször az az oka, hogy a csempe elöregedett (berepedt, lepattant) a fuga elkoszolódott vagy kiesett.

A legújabb trendeknek megfelelően használjuk és ajánljuk az építőanyagokat, nem jelenthet számunkra kihívást egy a Magyarországon még nem is ismert technológia, mert mikorra az otthonába kerülünk, az újdonságot már ismerni fogjuk.

konyha-felujitas

Konyha felújítás

A konyha felújítása is a komplex feladatok közé tartozik. Itt is szükség van a különböző iparágak összehangolt együttműködésére. Az konyhabútor elkészítésében és tervezésében az asztalos csapatunk áll rendelkezésére. A vizesblokkok áthelyezésben vízvezeték-szerelő kollégánk fog helytállni.

Ha a konyha járólapját is szeretné megújítani, akkor pedig az hideg-burkolási szakemberünkben bátran megbízhat. Ajánlatkérő űrlapunkon kérjen árajánlatot a főbb paraméterek megadásával. Például: csempe vésése oldalfalról illetve padlózatról (m2), falbontás (m2), víz-villany szerelés esetén hány kiállást szeretne, járólap és oldalfal burkolása (m2), festés (m2)

lakasfelujitas-budapest-gyerekszoba

Gyerekszoba felújítás

A sok lakásban a kisgyermek érkezésével kerül kialakításra a gyerekszoba. Ilyenkor gondosan eltervezzük, hogy milyen átalakítással lehetne a meglévő szobát a gyermek vagy gyermekek számára biztonságossá és kényelmessé tenni. A szobák falait érdemes halvány színűre festeni, de egy fal lehet élénkebb színű is. A költséghatékonyabb megoldás, ha a festett falakat egy gyermekmintás bordűrrel dobjuk fel! Aki megengedheti magának választhat különböző tapéta családokból, amelyekben egymással fantasztikusan harmonizáló színek, formák és képek összhangja teszi varázslatossá a gyerekszobát.